Souhlasím sice s oběma komentáři přede mnou, ale člověk podobných povah si hold tohle musí prožít a tvrdě protrpět. Tvoje básnička se mi líbí jednak proto, že je prostě taková jaká je a jednak proto, že jsem si sám něco podobného nedávno také prožil. Rozumím ti a běž dál. :-)
17.04.2014 16:45:56 | Yendas
Souhlas se SmallGeorgem :) Vím, že se to špatně poslouchá, že si říkáš "Jim se to řekne", ale věř mi. Za prvý jsem si tím taky prošla- a ne jednou ;)- a za druhý žádná osoba Ti nestojí za taková trápení. A rozhodně ne nad přemýšlením o vlastní smrti! Takže... hlavu vzhůru :)
14.04.2014 06:02:18 | Aiury
Zapomeň na něj a jdi dál, žádný nestojí za Tvůj drahocenný život ;)
13.04.2014 22:57:48 | SmallGeorge