Prokletí
Vzali mi anděla
s křídly z perletí,
co naučil mě snít
a tvořit budoucnost.
Vzali mi anděla,
už semnou neletí.
Zas budu hnít
a řezat se na kost.
Vzali mi anděla,
říkám to potřetí.
Už nechci mít
naděj a radost.
Vzali mi anděla
...je to mé prokletí...
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: LuciaH27, Yendas, hselby, SmallGeorge, Aiury
Komentáře (2)
Komentujících (2)