Už necítím tvůj dech
Ani tu krásnou vůni
Tvůj život byl jako mech
Tvé oči jako voda v tůni
Měl jsi vlasy jako havran
Po tváři různě roznesené pihy
Všude tě bylo slyšet jako hejno vran
Byl jsi blázen, nosil jsi kraťasy do zimy
Chybíš mi, nevím ke komu se mám přitulit
Koho hýčkat a rozdávat lásku
Pamatuji si jak jsi na mě oči začal kulit
''Mluv dál'' říkal jsi mému hlásku
Myslela jsem, že náš život bude dokonalý
Ale...asi to tak nemělo být
Neměl jsi na výběr, zemřel jsi, jso mrtvý
S naší dcerkou nechal jsi mě tu žít