Střípky minulých dnů,
okamžiků i snů,
snažím se složit zpět do sebe,
bych na chvíli zapomněla na Tebe.
Silou sevřené řasy mé,
slzami skropené,
skrývají bolest
v šedi mých očí
a strach v hloubi mé duši.
Ze všeho mi buší srdce,
když střípky pořezaly moje ruce...
auvi...
21.04.2014 20:35:05 | PacificTrans
stává se .... ;) :)
21.04.2014 20:40:02 | Aiury