Žena v černém plášti
Anotace: Co dokáže smutek
Žena v černém plášti,
jde pomalu v dešti.
Proč nechvátá se schovat?
Avšak kdo ji trochu zná,
ví, že bolest v srdci má,
chtěla by dítě chovat.
Jde jako když nevnímá,
svět kolem sebe proklíná,
je zbytečné na ni volat!
Život ji její dítě vzal
a bolest v srdci zanechal,
už neumí se ani smát.
Má svůj svět v němž žije sama,
protože nesmí být máma,
nosí stále černý šat.
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: AndreaM, penstla, LuciaH27, SmallGeorge, Aiury
Komentáře (6)
Komentujících (6)