Noční
Anotace: Prostor mezi zdí a zrcadlem, místo našich nočních setkání. Už léta chodíváš v noci...
Prostor mezi zdí a zrcadlem,
místo našich nočních setkání.
Už léta chodíváš v noci po mém pokoji,
slýchávám kroky.
Občas slyším Tvůj hlas.
A jen abychom to jedno nevyslovili,
pletou se slova.
Někdy se dotknu Tvého stínu,
někdy mě hladíš.
Tak jako dřív,
když jsi byl ještě můj táta.
A je to prostor mezi zdí a zrcadlem,
jediné místo našich nočních setkání.
Máme dobrý důvod,
- hřbitov na noc zamykají.
Přečteno 469x
Tipy 22
Poslední tipující: ztracený 22, Akrij8, AndreaM, Záklopka, ZILA78, jitoush, vodnař, CoT, Jort, ardzuna, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)