Anotace: Jsou věci smutný s kterými nic nenaděláš, pak taky nutný, který nezměníš, dnes už je to jedno, hlavu si s tím nelam, pravda byla jedna a jen Ty jí víš.
Jojo, já ji zase až tak moc nevyznával - ale zpívala pěkně, hezká byla než začala pít... všechno začalo Sepéšiho smrtí a hodně ji poškodil rozchod se Štaidlem. Pak ji dorazila ta dvojice příživníků Pomeje a ten hulvát, který teď dělá tyátr a hladí kolejnici. Kretén...
01.05.2014 09:51:23 | aravara