Anotace: prý oko - okno do duše
Studnice upřímností
zahrada nevyřčených
bolestí
a brána k duši
co krvácí …
steskem po lidství
Chtěj víc
a dostaneš méně
nechtěj nic
a propadneš
osudnému doteku
patetických bojů
v poetově hlavě
Pohlédni do nich
do mých očí
a ztratíš veškerou
naději
cos kdy ve mně měl
Nasadím všem
pomyslnou korunu
negativním pohledem
na vás – na vše – na svět