Anotace: Mrtvý je ten, kdo předtím žije minutu ticha ... bez lásky
Je to jak plán
ze sbírky času
Hvězda v mixéru
poezie
A na řasu
Smáčenou vzpomínkami
prach dopadá
Ze Tvých dlaní
Jednoho večera
Nazí jak skála
Jak dům v zahradách
Byla jsem Tvá
...
Pravda však bolí
Víc jak lži
a ten prach
Místo lásky
Euforie
Místo prózy
Poezie
Mrtvý je ten
Kdo předtím
Žije
Minutu
Ticha
Krásná a křehká je. Jakoby pero jen plulo nad papírem a šeptalo mu slova...
RM.
01.05.2014 22:52:16 | Robin Marnolli
Děkuji. :-) Ono to tak je :D Když píšu, jako by mi někdo/něco diktoval/o do pera.... Ale fakt :-)
17.05.2014 18:32:55 | Jasmin de Paris