Daleko, Tak, Všechno a Nic
Anotace: Daleko, Tak, Všechno a Nic. Tohle byla slova, která mě kdysi ničila a zároveň mi dávala naději.
Utíkám daleko.
Co se stalo?
Všechno a nic.
To nic mě vzalo.
Proč utíkám?
Jen tak...
Aby viděl můj hrob
a upřel na něj zrak.
Proč nejde lehce
utéct z tohoto světa?
Protože bych chyběla těm,
kteří jsou tu se mnou už léta.
Chyběla bych málo lidem,
kteří mě mají opravdu rádi
a jsou se mnou jako přátelé.
Ne jako prolhaní hadi.
Komu na mně záleží?
Málo lidem.
S těmi bok po boku
vstříc smrti půjdem.
Ale co ta osoba,
na které mně záleží?
Ta tam beze mě
v trávě leží.
Kdybych zmizela,
on si toho nevšimne.
Někdy si říkám, jestli by bez něj nebylo líp...
Asi ne...
Uteču daleko.
Protože se stalo všechno a nic.
A jenom tak.
Už nechci víc.
Chci ráj nebo prázdnotu.
Ráj s mými pravými přáteli nebo prázdnotu,
která mě pohltí.
I mou dobrotu.
Budu zlá
jako všechno kolem mě.
Jen má rodina a kluk, který mě měl rád,
se chovali jemně.
Stačí zavřít oči
a nechat je zavřené.
Pustit srdce
a padnout do trávy zelené.
Nech se unést smrtí.
Ta ti neublíží.
Až pak uvidíš,
jak na tebe milovaná osoba do hrobu shlíží.
Než se rozhodneš zemřít a někoho miluješ,
řekni to své lásce.
A přestaň už chodit
v té hloupé masce.
Řekla si "Miluji tě" ?
Už můžeš jít.
Jsi volná...
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: želvička001, KatkatkaW, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)