Švýcarsko, to je ta země zaslíbená, vína a fondue plná... :)
05.06.2014 18:34:49 | AndreaM
Ach...
Andreo, tys znalkyní těch koutů?
Já nikoli...
06.06.2014 11:16:43 | kudlankaW
Znalkyní bych se nenazývala. Kdysi, ještě jako studentka jsem sice Švýcarsko navštívila, ale ani sýr, ani víno jsem tam neochutnala, bohužel. Dělám ale v cestovním ruchu a připravuji zájezdy do různých zemí Evropy, takže teoreticky to docela znám, praktické zkušenosti průběžně doplňuji. :)
Co ve Švýcarsku, najdeš i ve Francii. Mou favoritkou je ale Itálie - hlavně Toskánsko, kolébka renesance... Ani tam není o dobré jídlo a pití nouze.
Momentálně ale spíš brouzdám v českých luzích a hájích. Každopádně, kdyby ses chystal někam na cesty a potřeboval nějaké informace, můžeš se na mě obrátit, ráda pomůžu.
Hezké slunečné odpoledne Ti přeji!
Andrea
06.06.2014 16:48:47 | AndreaM