Ztrácím schopnost bdít.
Oči mám zavřené.
Srdce mám zlomené
proto, že s Tebou chtěla jsem být.
Ztrácím schopnost usínat.
Realita volá moje jméno.
A snění je utlumeno
tím,
jak toužím
Tě proklínat.
Ztrácím schopnost snít.
A mé nitro, to zoufalé nitro,
touží po dnech,
kdy topilo se ve snech...
snažím se slzy neronit.
Ztrácím schopnost spát.
Mám kruhy pod očima.
A mě hrůza jímá
při slovech "Mám Tě rád."
A tak se srdce praskotem
propadám se bezesným životem ...
Čekal jsem tak trošku kýč, ale líbila se, tak jsem se tipu neubránil :) Vše přebolí a najde se někdo lepší
03.05.2014 21:43:01 | Nergal
Abych se přiznala, jinak než kýčovitě psát neumím :D Ale děkuji, jsem moc ráda, že se líbilo :))
03.05.2014 21:46:04 | Aiury