Aljoša
Nikdo nehledej Aljošu
stejně ho nenajdeš
nemáš-li z hvězd víc kámošů
na spejs-fejs nezajdeš
pohřešován jest ode dne
po pádu z nebes na
matičku Zem i Rus v jedné
chvíli, tíž tělesná
bolestí znásobena zlou
paralyzovala
hošíčka křečí přetřáslou
báby nit zoufalá
život na vlásku sešila
na několik dnů, vždyť
ze hřbitova navetešila
co lze v dlaních ukrýt
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Jort, Amonasr, básněnka
Komentáře (7)
Komentujících (2)