Sami se sebou

Sami se sebou

Anotace: Já vím, že píšu zase smutnou báseň mami...

Chvějí se mi rty a potí se mi ruce

A v krku mám sucho jako na poušti

Co teď? Co teď?! Ptám se svého srdce

a ono mlčí - málo odpouští

 

Kámen po kameni padaj na mě stíny

a já se bojím, že není úniku

Kamenovaná strachem si hlavu chráním

a srdce odkryté - hoří ze zvyku

 

A já vím, že píšu zase smutnou báseň, mami

Příště pro radu si přijdu za Tebou

Co ale dělat, když skutečně jsme sami ???

Jen SAMI, VĚČNĚ ... sami se sebou...

Autor Magna, 04.05.2014
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Aiury, jitoush, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju za postřeh... dala jsem na radu a změnila. :)

04.05.2014 09:23:03 | Magna

Jeví se mi to pěkné, plynulé...
(druhá strofa 3 verš, by mi lépe vyznělo "si hlavu chráním")

04.05.2014 09:17:24 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí