Apokalyptická
Tam kdesi dole v hlubinách
V černých lesích a temných lučinách
Zrodila ses ty mylšenko má
Že svět už brzy pohltí tma
Z velkých věšteb prastarých
Z národů velkých i z národů malých
Se zrodila vize
Že příjde velká krize
Že Bůh se obrátí proti nám
A člověk skončí sám
Sám se sebou ve tmě a tichu
Krize co vyhubí lidskou pýchu
Zbouraný domy a všechno kolem hoří
To seslali na nás pohromu Bohové moudří
Co zjistili že jde to s námi z kopce
Že není místo na téhle Zemi pro tak velké tupce
Lidé prosí o pomoc v modlitbách se krčí
Až teď jim dochází že jsou v ďáblově područí
Že čas už nejde vrátit zpět
A tak obejmou se naposled
A tak končí příběh lidí
Konečně je klid od těch sviní
A teď modrá planeta
Už není lidstvem polita
Příroda se probouzí
Všude louky kvetoucí
A ani stopa potom co tu bylo
To co krásu ničilo navěky už shnilo
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rozina, Aiury
Komentáře (9)
Komentujících (5)