OZÁŘENÍ
Anotace: ...děti ve znamení černého jaguára
Do svítání hřibu
zrodily se
do siamských žalářů
plodily se...
...a však nemohou
za štěpy jádra
. . . . . . . . ."a v době černého jaguára"
pokrok robotů
na osudy doplatil
Kam poděli se ratolesti
rudého indiána
jenž čistotu šamanů
vdechl jim do vínku?
Mongoloid z ústavu
po svobodě touží
uvězněn v kleci
syndromu noci
s přáním odchodu
na věčné časy
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: Aiury, Romana Šamanka Ladyloba, Gabriela Green
Komentáře (2)
Komentujících (2)