Možná že je to hledání jehly v kupce sena. Ale nemyslím si, že jsou všechny ženy tak povrchní a jediné, co je zajímá, je jejich šatník a kadeřník. Takže vytrvej a neslevuj se svých představ. Snad nakonec přeci jen najdeš takovou, která Ti bude ladit nejen postavou, ale i svou duší. Moc bych Ti to přála, Marty. A.
02.06.2014 17:05:16 | AndreaM
Stále ten osobitý styl pera:-)
11.05.2014 20:14:52 | Robin Marnolli
Zdravím Tě Robine.
A je to dobře, že je osobitý onen rukopis?
11.05.2014 20:23:21 | kudlankaW
ba že dobře...já si jej tedy užívám, tu tvou popisnost a celkem pěknou češtinu, výběr slov...
11.05.2014 20:25:16 | Robin Marnolli
Nádherně napsaná, úžasná slova užíváš ...
Ale ...
Je to smutné ... a zvláštní, kde lidé nachází "útěchu" či klid ...
11.05.2014 20:03:28 | Aiury