Proč...
Anotace: Proč... Proč se svět točí, černé koně řídí zvláštní kočí, proč ze své cesty...
Proč...
Proč se svět točí,
černé koně řídí zvláštní kočí,
proč ze své cesty nevybočí.
Dřevo tě do zad tlačí
a rodina nad tvým hrobem brečí.
Kytičku mi na hrob dá,
mrzí mě, že už mě nikdo nikdy nepotká.
Komentáře (1)
Komentujících (1)