Anotace: Báseň mě a mého bratrance o bratské lásce. Bratranec se za ni na blogu styděl tak se za ni chci stydět taky a plným právem :)
Tohle je strašně moc smutné :( Ani nechci pomyslet, jak bych se v takové situaci cítila já ... :( Mám z toho husinu a divně zkroušený pocit ... :((
COŽ na druhou stranu znamená, že je báseň procítěná snad až do morků kostí a není třeba se za ní stydět! :)
18.05.2014 22:27:53 | Aiury
Ano,tenhle námět je bohužel příliš reálný. Taky mě ta sklatba bolí. Jediné plus na tom snad je,že ta báseň vznikla za pět minut.
19.05.2014 12:15:57 | Rao