vše "staré" se vynořilo
je to opět všude
tady
a člověk přestává vidět
klady
zda alespoň tenkrát mělo to hloubku
se vší vážností
tohle je vztah plný zvláštností
a najednou
jsem pro tebe ta nejposlednější snad
jen jedna bezvýznamná holka
z těch dlouhých řad.