Anotace: ...
Chybí mi jezera a chybí mi louky
lesy co nabízí nesčetné toulky
chybí mi úsměv v nesmělé tváři
půlnoční chvíle v sluneční záři
racek mi chybí, když nenaříká
chybí mi Nelli co často vzlyká
oči mi chybí modré jako nebe
a ze všech nejvíc postrádám Tebe...
Nostalgické, procítěné.. sálá z toho taková melancholická neutěšená nálada
14.06.2014 11:58:13 | Nergal