Vločka
Bojím se toho,co přijít má,
vždyť žádná duše není nevinná!
Vločka za vločkou se k nebi snáší,
a budoucnost jen starosti přináší.
Nechtěj mi naděje brát a nechtěj mi brát ani sebe,
zrovna teď chci bejt vločka,co se snáší z nebe.
Vim,bělostná vločka city nemá,
přivede i odvede jí paní zima.
Ale nemá ani starosti,
necítí kapku bolesti.
Proto chci být vločkou,co je všemm tak cizí.
Vločkou,která napadne,roztaje a zmizí!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)