Anotace: Když člověku není do zpěvu...
Slza.....
...nejlepší přítelkyně
Brouzdá....
....tváří na rty
Přes hráz....
....rtu pluje
Se slzou...
....teď trávím svůj čas
Bez ní....
....už to snad nejde
Ona...
...je jedinou blízkou
V jednoduchosti je krása ST
30.05.2014 21:56:22 | Jacob P. Verlaine
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?