Pohled do dětských očí
Anotace: Ta rakovina si bere daň nejvyšší. nechtějte nikdy slyšet žal mámy když vidí své dítě naposled . Je naprosto jedno v jakém věku.Je jedno v jaké kastě lidí a společenství.Tak srdcervoucí nářek tečou slzy když slyšíte co v tom žalu je obsaženo.
Pohled do dětských očí
Matky nikdy nemají
pohřbívat své děti
držíš je a cítíš
jak tok myšlenek letí.
Jasně slyšíš rány
když puká jim srdce
dát život svůj
co mají v natažené ruce.
Žádná cena není vysoká
za chvíli jedinou
neváhá směnit s ďáblem
svou duši nevinnou.
Bůh se někam ztratil
a nechal tu jen ten kříž
žal co neutichá,
tehdy úplný dno člověka zříš.
Na dně,
přesto se bude bít i s celým světem
za jediný záblesk
dát náruč svým dětem.
Za letmý pohled
do navždy dětských očí
za jedinou naději,
hrdě do pekla vkročí.
Jenže tady čas vzal i tu naději
a nechal žal
zhroutí se vše,
už nechce a neví
jak žít dál.
Bylo mi ctí
držet tu mámu při rozloučení
kdy jí všechno na světě vzali
a víc už není.
S největší úctou Vlastě Jeník
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: fijalka, jitoush
Komentáře (1)
Komentujících (1)