Po hříchu
Plavé dívčí vlasy
nadýchané
červnovým vánkem,
bez příkrasy,
ministrant klečí
před svatostánkem,
důvěřivý postává v leči,
není si vědom
nebezpečí.
Osamoceni,
v úkrytu
temných komor,
holobytů
současných Sodom,
v technologiích hi tech,
bez hlubších citů
se strojenými úsměvy na rtech,
brzy se dočkáme Gomor.
Přichází kradmo,
potichu,
není radno
pokoušet,
pozdě litovat
po hříchu...
Přečteno 452x
Tipy 10
Poslední tipující: Aida, Aiury, AndreaM, Amonasr, jitoush, Bakchus, Pamína
Komentáře (9)
Komentujících (5)