Anotace: Občas nám chybí i člověk ne příliš blízký, ale není to jen pouhá sobeckost našich Já?
Steskem ku žárlivosti
Touha mi neschází,
schází mi Tvé oči,
fantazie mne zarazí
a sama mě osočí
Naříká a nadává,
že když je žena
se mnou zadaná
…nerada mi zamává
A pak přijde „co když“,
přijdou věru podivná
slova, na jež myslíš
…mysl jedna protivná
„S kým se stýká?
Proč ne s mou duší?
Jinému se svlíká?
Že trpím netuší?“
To mi přijde moc smutné :(
06.06.2014 21:15:19 | Aiury