…a těším se na shledání
Anotace: Zemřel pražský básník Jan Šimek, můj kamarád R.I.P
Bůh má Jení tvář
a nahoru trvá cesta tři dny
Už teď máš svatozář
a povýšils své sny…
Barde, v tom rockenrolovým rybníčku
Rozbal to,
řekni svou básničku
….a těším se na shledání
Přečteno 1797x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
Komentáře (1)
Komentujících (1)