Netřeba lidí
STÁT
zády ke kmeni,
nemám potřebu lidí
nepociťuji nutnost
mít někoho rád...
Z lidí jde strach!
KLEČET
mít zavřené oči
zdánlivě usínat
zády ke kmeni
vzrostlých borovic.
VNÍMAT
strukturu kůry v temeni
splývat s přírodou
čím dál víc.
DÝCHAT
z plných plic,
sčítat paprsky ve větvích,
objímat ty živoucí - vzrostlé,
za každého bezčasí
podesáté, posté.
ŽIVOT
má smysl ve svazku s přírodou
jak je to prosté...
Přečteno 332x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, Pamína, maliska, Robin Marnolli, Daniela, Aiury, AndreaM, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)