Zrazená
Co je zoufalství.
Že láska bezbřehá?
Je to jen přátelství,
co zkáze podléhá.
Pár nocí láskou protkaných
to smutné nebývá,
když z lásky není nic jen hřích,
kdo slzy ukrývá.
Na výběr máš snad.
Chtít lásku, mít jen rád.
Jen bezcitnost a touha
je s tebou spojená.
A chtíč, ten neomlouvá.
Sráží na kolena.
Komentáře (0)