...a co mám asi tak říct?
Že mě vlastně nic nebolí
že žiju a že dýchám
že jenom držím za svý city
krátkou minutu ticha
.
.
...tak co mám sakra říct?
Že když mlčím, tak asi proto
že nemám, co bych řekla
že jsem to nezvládla
že jsem se zastavila
že jsem mu neutekla
A že tu nechci s vámi sedět
a hořký víno pít
ale že zůstávám... jenom proto
že prostě nemám kam jít
Jo, ty balady, ty moc dobře nekončívaj...pěkně vystiženo, úderně.
RM.
15.06.2014 10:26:27 | Robin Marnolli
Nejdřív jsem se zachvěla, přiklepla jsem Ti ST, podívala jsem se na Tvůj profil - věk - a zachvěla jsem se znovu...
14.06.2014 22:27:27 | Pamína