Od úsměvu uplynul další den
V samotném středu pohledu na svět
zbyl jen přechod mezi černým a bílým
dotykem z řad jiných úsměvů
stejně stejných
jako včera, protože
datum se na druhé straně
prostě nezmění.
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: nebech, Isquieasuus, básněnka, Jort, Pamína, Amonasr, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)