Řeka nenávisti
Otisk
Obrys tváře v polštáři
Tvá vůně na rukou
O třešních a sněhu
Kamínky pod kůží
Tichý šustot šedých křídel můr
Korálky obratlů
Růženec touhy
Chlad doteku
led modrých stuh
v očích mlhu z opačného břehu.
Přečteno 416x
Tipy 6
Poslední tipující: básněnka, Jort, E., Pamína, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)