Bdění
Zas další den minul
obklopen zdmi rutiny
Jen další stín splynul,
pohroužen v temné hlubiny
Nádech, výdech, stále tak
A roky plynou... (v zajetí)
Já už přestala se ptát,
zda skončí to prokletí
Zavřít oči, nedýchat,
když nadchází další noc
Zas mlčky budu naslouchat
...východu slunce...
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, jitoush, Rozina, Julien, básněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)