rozloučení
Anotace: krátká "básnička" psaná za dlouhé zimní noci
umírám,
umírám když kanou slzy z očí přespolní víly
umírám,
umírám když vadnou pomněnky odtržené zemi
umírám,
umírám když andělé se bojí
umírám, ale ještě jsem tu
vzpomínám co odejde až
…radši neříct, ani tiše
možná jen pomyslet
a,a pak už nevím…
sčítám dny, co snad kdysi byly
provoněné sluncem a prohřáté smíchem
odchází jako podvedená milenka
v dáli ještě hřmí
naposled prominout slzám
poprvé nebát se být sám
…
Komentáře (4)
Komentujících (3)