Kamínky
Na co si budem vzpomínat,
až poslední kamínky život rozhodí?
Na dětství, jak na pohlednice bez zpáteční adresy
na první líbání
nezbyde nic
marné čekání na konec a v ústech špetka lékořice.
Bojím se smrti, že nezaťuká,
záda nastaví,
... mé kamínky, že vezme mi!
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: Aida, zelená víla, jitoush, Pamína, Rozina, Jort, Julien, básněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)