Anotace: Asi takhle na mě působí jedna slečna, která stala se osudnou malou dámou na kterou nelze zapomenout..
I francouzský básník Jacques Prévert psával své verše na ubrousky. Tak když si zlepšíš pravopis, budeš jako on. Těším se na další verše. Daniela
28.06.2014 19:02:33 | danaska
Milý Viktore, ve tvých básních jsou zřejmě tvé prožitky, to je v pořádku. Ale prosím, dávej si pozor na pravopis. Aby ti nekazil výsledek díla.
26.06.2014 18:28:12 | danaska
To je mi jasné ono pravopis mi nikdy nešel zrovna 2x ;)) vážím si že to konečně někdo napsal ono já ty básničky nepíšu jak ostatní třeba v klidu, doma, do poznamkového bloku..
Jsou to SMS, přepsaný z ubrousků nebo účtenek z obchodů..
28.06.2014 16:50:50 | ViktorNefarian