Zklamání
Zjištění klamu
tolik bolí
a žádný lékař
rány jež způsobí
nezahojí.
Obviňuji
sebe samu!
Že toužila jsem
po štěstí
po troše lásky
a objetí.
Srdce mé
se zatvrdilo.
To když se mi
potvrdilo,
že je to věc pomíjivá
bláhová a pošetilá
a tak si tedy připadám
jako pošetilý blázen.
Jsem ta co spadla na zem
kytka, jež bez vody uvadá
člověk, co se změnil rázem
a tak mě tedy napadá....
Smím věřit sama sobě?
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: AndreaM, jitoush, Jort, Pamína, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)