Krutost
Anotace: i s ní musíme v životě počítat.
Sbírka:
Písně srdce
Krutost
Krutost je to,když nemůžeš plakat.
Krutos,když nemůžeš zapomenout.
Krutost zná ten,co odpustit nechce.
Slabosti Tvé smí Ti připomenout.
Krutá jsou zvířata,když žerou si maso?
Krutá ta příroda,co zničí vše?
Ne.
Jen lidské srdce si krutost svou nese.
Jen člověk co nepohne se...
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, AndreaM, V.N.Losinský, Gabriela Green
Komentáře (6)
Komentujících (2)