hřbitovní kvítí
Přidej takových děl víc a víc,mám to kousek do Čelákovic.A vůbec není nutné,aby byly smutné.
11.07.2014 17:41:56 | Bakchus
Tedy... :-D Takto Tě zatím neznám – je fajn vidět, že dokážeš změnit styl a vůbec ne špatně ;-) Má to příjemný rytmus, poklidný vyrovnaný tón, asi je to pod vlivem přečtení Čelakovského..(?) Jen to téma mi k Tvému věku tak úplně nejde, ale to asi proto, že už jsem zapomněl, co se mi honilo hlavou, když mi bylo jako Tobě... :-D A téma mládí a psaní o smrti už tu v diskuzi kdysi probíhalo, tak to nebudeme znova opakovat, že? Zkrátka, proč ne... ;-) Tady se mi ST připojuje snadno... :-)
11.07.2014 11:53:26 | Amonasr
Děkuji, po přečtení Halase :D Ano téma si pamatuji, ale nebojím se, mám stále stejný názor, že smrt se týká všech :D ale necháme to být.
11.07.2014 12:18:46 | Kubský P.
Mě zmátl ten Čelakovský na konci :-D Aspoň se ale ukázalo, že nekecám, když tvrdím, že jsi mnohem sečtělejší, než já... :-D
11.07.2014 13:27:10 | Amonasr