S polámanými křídly
vítr nese duši tvou
do neznámých krajů.
Ulice zešedly
a k návratu zvou
v písku z jinotajů.
Jen bloudění
mezi nebem a peklem
jako zpověď u ďábla.
Nic nezmění
že v bahně mělkém
tvá naděje zeslábla.
Ne, není cesty zpět
noc je vánkem ticha
bez příčiny z chyb.
Tiše zašeptal tvůj ret
a duše tvá dýchá
pro poslední trip.