Hodně smutné. ST!
Upřímně bych to na vlastní kůži zažít nechtěla.. Mám doma fenečku a neumím si představit, že bych takhle našla někde nějakého psíka..
03.09.2014 09:06:32 | Barčík
Moc děkuji, je to sice pár let co se to stalo, ale mohu říci, že i po letech když si na to vzpomenu, je mi na nic z toho, co někdo dokáže.
03.09.2014 09:11:27 | Rozina
Tuhle vzpomínku ti nikdy nikdo nevezme.. Možná bohužel a možná bohu dík... Hlavně, že jsi to zvládla... Já bych to nedala.. ;)
03.09.2014 09:12:55 | Barčík
Velmi smutná zkušenost, nedávno nám umřel jezevčík, nic příjemného...
22.07.2014 22:37:04 | SmallGeorge
To jo, oni psi jsou součást rodiny, a i když to možná zní jako klišé, tak někdy jsou skutečně člověku pravím přítelem, já mám dva a přijít o ně by hodně bolelo.
22.07.2014 22:45:24 | Rozina