Anotace: Ty probdělé noci se džbánem slz a kapek krve a všechny rudé papírové kapesníky..
Prsty svázané jako při hře na piano
snaha opustit klávesy uprostřed skladby
Zápěstí slabé, chabé, kapky krve
Kolem sebe nesmyslné hradby
Další stavební kostka každé ráno
Přibude po probdělé noci
Ach ten strach..