Jsem ryba co pluje v moři
jsem hvězda co na nebi shoří
jsem kočka co běhá po střechách
a celý život
ze života mám strach.
Budu jednou svůj vrah ?
Jsi ryba, která plave v moři
(a v moři [doufám] dlouho bude žíti)
Jsi hvězda, která jednou shoří
(však dneska nám na neby svítí)
Jsi kočka, která městem běhá
(to město : obraz: Život je)
Jeď jak trolejbus pěkně na konečnou
(snad nespadnou ti cestou troleje)
18.02.2015 18:15:31 | ElaJah