Anotace: Přítel má děti..občas sem jezdí...prostě mě nemají rádi.. starám se jak o své..když mají horečku, tak u nich sedím do noci, bojím se..s nima pláču..ale oni..no prostě nejsi naše máma.. mají doma stejdu strejda si je kupuje za tisíce ..já za korunky..
...když někdo nepřijímá tvoje nabízené srdce, tak je to jeho problém a nikoliv tvůj...víc udělat nemůžeš...:o)
03.08.2014 21:51:53 | Jort
Jde o přítelovi děti v pubertě..jsou tu na 3 týdny..a prostě ne...prostě nebudu
04.08.2014 14:38:59 | Liduška
netrap se tím, oni jednou porozumí, že jsi to myslela dobře
03.08.2014 16:59:35 | jitka.svobodova
říkám si ještě 2,3 roky, pak už sem jezdit nebudou...pak už jim bude 15a pošklou tátu do kšá,když jim nekoupínový počítač, jako jejich maminka..
03.08.2014 20:19:00 | Liduška