Nekonečnost
Anotace: "To, že mlčím neznamená, že nemám co říct. Možná už jen nemám sílu to řešit." :(
Bylo jasno a
byl jsi vidět
skrz nebe až ke hvězdám.
Co ti jen přát když
Odpočívat v pokoji bys nechtěl
tak snad
Lítej na svý káře dál skrz mraky
kolem slunce na měsíc a zpět
protože tam nejsou skla
a ani tvrdá přistání
tam už se ti nic
nestane
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, Pamína, básněnka, AndreaM, Amonasr, maliska, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)