Anotace: Poslední zazvonění pomyslného zvonku, slova trpká a ostrá, však upřímná.
Mé tělo leží na zemi
už prolezly jej červy pomalu sežerou mi maso a potrhají nervy
ještě předtím dej mi chvíli přednést tenhle krátký brak
o člověku co býval snílek však zbyl tu z něj jen tenhle vrak
kdo zavinil tu změnu možná osud, možná kudla
byla lesklá, ostrá, ale teď jen matně zrudla
otevřela ránu a krev crčí jako voda
necítím už nic, přišlo jen čekání na spánek
a to vždy byla nuda
mé srdce prázdný zvon který nemá sílu být
však přišel o to co jím houpalo
proč se vzpírat, řekni proč to chtít
neboj bratře za chvíli už zastaví se na stálo
když už nemá touhu žít
oči jak dva korálky dávno plné smutku
sevřít víčka, stlačit slzu a cítit že snad puknu
že rozpolcená osobnost?
snad ty mě můžeš soudit?
to vše jen snadná zástěrka a legrace plášť
mou nemocí je nestoudnost
chtíč zažít v co jsem toužil
tak se netvař že mě znáš
mí přátelé má rodina
teď budou cítit zášť
ale nač se soužit
nač ten pláč však sám sebe jsem vrah
proč to všechno prodlužovat já necítil už lásku, teplo, chlad ani strach
to poslední mé naříkání o mém životě v hovně
však sám jsem si to posral
stačilo jen držet krok, poklonit se a snažit se jít rovně
teď zamysli se drahý brachu nad cestou svou
zda správně volíš kroky
nebo jsi promarnil své roky
a ruce vlastní tě teď podřežou
tak jako tak vzpomeň na mě a můj osudový tah
až příjde tvoje slabá chvíle
věř že z mého těla už zbyl pouze prach
to poslední mé naříkání o mém životě v hovně
zde leží kdysi mladý hlupák co neuměl stát rovně
Nezáleží na tom, jak je epitaf dlouhý. Záleží na tom, zda tě vystihne.
14.08.2014 13:33:38 | Laven De Brig