Být ve dvou sám.
Bolí víc
Než li hřích.
Odpust, bojím se
Slov, myšlenek.
Hlas mi klesá
Srdce tepá.
Hlavu odkládám do dlaní
Mantru si nechám znít.
Z mého těla
cítím vůni libé skořice.
Sny, každý je máme
Toužíme,
Doufáme,
Snad i věříme
v jejich naplnění.
Kdo řekl, že
spravedlnost vítězí.
Spravedlivý a nebo vítěz?