Anotace: ...probudil jsem se a uvědomil si, že bylo i líp...
Život jako série proher
sveřepá deziluze
co po čtyřech leze
z vyších sfér
otrhaná na holou kůži
s potem na čele
srdce v nepravidelném rytmu se souží
pryč jsou přátelé
pusa v prachu
moderního světa
hlava plná strachu
a štěstí nepřilétá.
Jednou se dočkáš i toho štěstí...určitě
10.08.2014 18:21:05 | jitka.svobodova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?