Soba viděti
Ptát a potkat
polární záři
Smát a žebrat
o trochu polívky
Potkat soba
jak ostře se tváří
Neznat mapu
a skončit u JIPky
Pokušení z nerozumu
Polívka ze soba
Smích u pramene
Záře na pevninu
Hody ze statného těla
Otázka dne….
Kdy kohout zakokrhá ?
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubský P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)