Jedy do tepen

Jedy do tepen

Anotace: Již jsi nalezen Skrčený v křeči Výkalem navlhlý Pozvracen ústy Abstinenční...

Již jsi nalezen
Skrčený v křeči
Výkalem navlhlý
Pozvracen ústy

Abstinenční příznaky
Jsi roztřesen
Vzýváš jedy
Do tepen

Zabíjíš bludy jazykem
Jsi pozorností středem
Myslíš si že nevnímáme
Když se odkláníme pohledem

Abstinenční příznaky
Jsi roztřesen
Vzýváš jedy
Do tepen
Autor Jan Bartek, 15.08.2014
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel